Eva Forsgren - sång
Peter Lind - trumpet
Jens ”Jesse” Lindgren - trombon
John Högman – saxofon och klarinett
Petter Carlson Welden – piano
Kjell Grundström – bas och tuba
Björn Sjödin - trummor

Måndagen 26/6 kl 20.00
Allt var bättre förr - PETER LIND and the Cabaret Band

Ännu en ogenerat lycklig nostalgiresa till den tid när jukeboxar, dufflar och Radio Luxemburg präglade tillvaron.
 

Onsdagen 28/6 kl 20.00
BABBEN LARSSON, GÖRAN FRISTORP,
ANDREAS LANDEGREN

 

Fredagen 30/6 kl 20.00 KORGOSSARNA
VÄSTGÖTA NATIONS MANSKÖR UPPSALA

En manskör, en tradition, en nödvändighet. Vad vore Uppsalas studentliv utan Västgöta Nations Manskör Korgossarna?

Fredagen 30/6
kl 23.00, ANDERS AHLBOM ROSENDAHL

Anders Ahlbom studerade vid Statens scenskola i Malmö. Han har med verkat vid flera dramaproduktioner och filmer. En av hans mest minnesvärda roller är i SVTs thrillerserie Läckan

Det var en tid när man samtidigt kunde gilla Chris Barber, Rolling Stones och Nina Simone utan att det var något konstigt med det. Bered er på den sedvanliga blandningen av skrönor och ljuvliga

låtar när Peter Lind and the Cabaret Band tar sig an 50- och 60- talen.
 Stort jubel runt om i landet från en stor uppskattande publik. Mycket sång eftersom alla i bandet sjunger. Många berättelser och anekdoter. Kända melodier skickligt framförda i stiltypiska arrangemang.
--------------------------------

Tisdagen 27/6 kl 12.30 LAGE OLSSON, BADRUMSKÖREN OCH MAKARNA SHAKOV har alla sin hemvist i Kalmar. Kören bildades 2002 och ingår i Medborgaskolan. De framträder flitigt runt om i Kalmar och länet, ofta med Lage Olsson som dirigent.
Lage har en lång och framgångsrik karriär som körledare och inspiratör för många sångare runt om i vårt land. Violinisten Konstantin Shakov och pianisten Natalia Shakova studerade båda vid Musikkonservatoriet i Baku, Azerbajdzjan. De har bott i Sverige sedan 2002.
--------------------------------

Tisdagen 27/6 20.00
DIVINE:
Caroline Gentele.
Gabriella Lambert- Olsson, Jacqueline Mura

Operatrion Divine och Stockholmskvartetten bjuder med värme och glimten i ögat, på det vackraste ur operans värld. Tidigare har de framträtt med stor lycka i t.ex Allsång på Skansen, Moareaus med mera. Polarprisutdelningen och vid Nobelprisbanketten i Stockholms stadshus. Nu sjunger de äntligen på Virserums Musikdagar.
--------------------------------

När Babben möter Fristorp blir det ett möte i musikens och humorns tecken. Tillsammans med pianisten Andreas Landegren, kommer de att bjuda på sina personliga musikaliska favoriter, berättelser och minnen – allt med humorn ständigt närvarande.
--------------------------------

Kören satsar alltid mot nya mål och är ansedd som en av Uppsalas bästa körer, med segrar i olika
körtävlingar i Europa. Sedan 2013 har kören den stora äran att ha H.K.H. prins Daniel som beskyddare.

Rebecka Gustafsson är född mellan Virserum och Stenberga. Hon har länge haft ett starkt intresse för körsång. Via S:a Vätterbygdens Folkhögskola och Musikhögskolan i Örebro, med sångstudier, hamnade hon vid Kgl Musikhögskolan i Stockholm och kandidatprogrammet i kördirigering. Hennes vilja och intresse att arbeta med kontraster i manskören och hennes naturliga talang för att hitta, tydliggöra och utmana den traditionella repertoaren gör henne till en utmärkt dirigent.
--------------------------------

som kriminal-inspektören ”Sune Bergström” från 1990. De senaste åren har han spelat i bl.a ”Kvinna med födels-emärke, Beck -  okänd avsändare, Kim Novak badare aldrig i Genesarets sjö samt som ”Roffe Liljegren” i Wallander - Hemligheten för vilken  han belönades med en Guldbagge för bästa manliga biroll. Han deltog även i Stieg Larssons Millenium-serie som överläkare Peter Teleborian.